ANNONS:

Fredagsnostalgi och inspiration från det förflutna

spinn

Har du använt dig av Internet Archive: Wayback Machine? Jag tycker det är jättekul att se hur sidorna skulle se ut då. Haha!

Just nu hämtar jag jättemycket inspiration från mitt första riktiga webbprojekt, kattidningen Spinn, inför framtida kundprojekt jag planerar. Kan inte låta bli att tänka på hur sidan skulle sett ut idag och vilka sociala medier jag skulle välja att synas på.

Kul att se vilka annonsörer jag hade – det var främst kattmat, kattsand och veterinärer men också en del annonser från Tradedoubler. E-handel var på en helt annan nivå än den är idag och jag fick superdåligt betalt, typ 400 kr + moms för en banner på 120×60 pixlar per månad eller något öre per klick. 😉

Jag hade en kattblogg (min första blogg någonsin) och gav läsare möjlighet att starta en egen, startade kattbutik med fästingplockare och kattsmycken i silver, koordinerade föreläsningar med en annan tjej i Malmö och Göteborg, startade Katthjälpen och insamlingar samt omplaceringar för att hjälpa hemlösa katter (det är en annan organisation som använder namnet idag) och mycket annat kul.

Men nu får det bli ett slut på nostalgin, för jag ska planera inför nästa vecka och vill passa på att önska dig en trevligt helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.