ANNONS:

Event och kickoff gör mig till en usel bloggare

event

Idag var jag på Företagarnas event som hette Misstagens mästare och träffade både välbekanta och nya ansikten. Talare var bl. a. Pingis Hadenius (som kom med många smarta företagstips), Per Holknekt (som delade med sig av mot- och medgångar) och Liselott Lading från Resultify (ett mycket inspirerande företag!).

Så kul med event ibland men det är ju lagom kul för bloggen. Känner mig som en urusel bloggare men jag tar igen det imorgon. Bara en lunch inplanerad då, resten av tiden ska jag sitta fastklistrad framför datorn för att bl. a. blogga och besvara mail. Jag lovar! 🙂

2 Comments

  1. 23 September 2015 / 20:07

    Men vad roligt! 😀 Och du är ingen usel bloggare, så får du inte känna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.