ANNONS:

Söndagsfixat i min garderob

basgarderoben
Foto: Väldigt nöjd med att garderoben inte är helsvart!

Det var inte planerat men jag fick ett oväntat ryck och rensade ut alltför somriga kläder från garderoben. Nu har jag fått mycket bättre koll på vad jag verkligen har – och vad jag behöver inför hösten.

Sandaler och andra sommarskor fick jag också bort men jag väntar med att ta fram vinterkängor och stövlar. Någon måtta får det ju vara. 😉

Nu blir det lite läxläsning eftersom jag tycker det gör vardagarna lite mindre stressiga och så ska jag börja på en artikel. Eller flera faktiskt. Jag gillar ju att multitaska och tycker det är mer inspirerande än att bara göra en sak. 🙂

Vad har du för dig en söndag som denna?

4 Comments

 1. 13 September 2015 / 19:20

  Så duktigt av dig! Det skulle jag också behöva göra. Får se om jag får ett ryck i veckan. Ha en fin söndagkväll. kram Annika

 2. Karin
  13 September 2015 / 20:05

  Har också rensat ur garderoben, nu behövs det jättemycket nytt !

  • 15 September 2015 / 09:44

   Det är anledningen till att rensa. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.