ANNONS:

Modenytt – ONLY lanserar skor och instashoppar blir vanligare

onlyskor

En kul nyhet är att ONLY lanserar skor. Imorgon släpps första skokollektionen och jag tycker det ser lovande ut. Priserna är säkerligen bra. Här kan du tjuvtitta.

instashop

Har du också märkt att instashoppar blir allt vanligare? Det går inte att länka från vanliga uppdateringar på Instagram så i profilen finns en länk till företagets/butikens instashop om de har någon. En instashop ser ut som ett vanligt Instagram-flöde men det ligger utanför Instagramappen. I instashoppen går det lätt att klicka hem produkterna från samma inspirerande bilder som lagts ut på Instagram. Jag tycker det verkar vara en smart lösning så länge det inte går att länka i Instagram. Lusiaviaroma har en instashop här om du är nyfiken på hur det kan se ut. Jag vet också att det finns startups som snart ska lansera och i dessa instashoppar syns det på Instagram när du gillar i instashoppen.

Ska bli spännande att se hur många företag som hakar på annonseringen hos Instagram som snart kör igång i Sverige. Jag tycker det är superintressant men följer också utvecklingen för mina kunders skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.