ANNONS:

Berusad av chilidrycken Caliente på after work-mingel

caliente4

Igår eftermiddags begav jag mig till Malmö för en after work och mingel på Cafecafe i Malmö. Jag tycker det är synd att after work ofta automatiskt innebär alkoholhaltiga drycker som vin och drink, därför såg jag extra fram emot det här minglet där chilidrycken Caliente fanns tillgängligt för provsmakning.

caliente3

Det bjöds på Tapas i lång rad. Gott med plock!

caliente2

Chilidrycken Caliente som nyligen släppts. Det är verkligen som att dricka något med alkohol i, men den innehåller ingen alkohol. Först känns det ganska starkt, men inte alltför starkt, och efter ett tag blir det en behaglig hetta. Jag beställde en röd Caliente med is efter provsmakningen. Gott!

caliente1

Caliente fanns på plats för att berätta mer om drycken och vilka hälsoeffekter den har. Chili ökar bl. a. förbränningen och frisätter endorfiner. Den röda är bärig och innehåller chili, granatäpple och tranbär. Den gula innehåller chili, ingefära och lime.

Tack Caliente, Cafecafe och Nina Jansdotter för ett mycket trevligt mingel. 🙂

2 Comments

  1. 12 September 2015 / 15:55

    Åh spännande mingel! 🙂 Chilidrycken lät ju sjukt intressant! Kram 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.