ANNONS:

Ögonblicksbilder & Mediaklar

bakomkulisserna

Egentligen är det mycket roligare att titta på alla bilder som inte publicerats i blogginlägg, som den här. Haha! Jag tror jag ska rota fram fler “ögonblicksbilder”. Jag har många sådana sparade.

Ikväll har jag bara slappat för att slippa bli förkyld, därav att det inte blivit så mycket bloggande just idag här. Jag är precis på gränsen men vilar, äter C-vitamin, knaprar Esberitox i för höga doser – ja, hela köret. Det brukar fungera ganska bra och jag hoppas på tur, eller om det kan vara ett visst mått av skicklighet, den här gången också. 😉

Imorgon ska jag planera hösten för Mediaklar. Jag måste tyvärr tacka nej till en del roliga saker – det går ju inte att hinna allt tyvärr, men jag går efter vad som känns kul och bra. Det brukar bli bäst om jag mixar min analytiska och strategiska sida med min impulsivitet.

Lägg er inte för sent – själv skaaaaa jag sova minst 7 timmar i natt, tänkte jag… 🙂

2 Comments

  1. ingelamolly
    9 September 2015 / 21:24

    Så himla kul och spännande! Och du är jättefin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.