ANNONS:

Premiären av Top Hat på Malmö Opera

malmoopera6

Gårdagkvällens outfit. Trench och väska från Michael Michael Kors, pumps från Deichmann, strumpbyxor i 100 den från H&M, kort kjol från Mango, t-shirt YSL och fransig liten beige jacka från H&M Trend. Så skönt att kunna ha strumpbyxor,

malmoopera9

Tidigare i veckan fick jag pressbiljetter till premiären av Top Hat på Malmö Opera. Mina föräldrar passade barnen så att jag och sambon kunde gå dit.

malmoopera4

Vi tog bussen och det var då jag upptäckte de första höstlöven
malmoopera3

Vi fick jättebra platser nära scenen. Det var inte tillåtet att ta bilder eller filma under föreställningen så den här bilden är den enda egna jag kan visa. Mycket folk! Jag brukar vara kritisk och har gått i halvlek på t.ex. balett, teater och cirkus men jag stannade kvar på Top Hat. Jättebra, underhållande och en perfekt kombination av flärd, stepp, musikal, drama och humor. Min favoritskådespelare var Pia Johansson, men alla var bra.

tophat2
Fotograf: Malin Arnesson. Här är bilder från Malmö Opera pressrum.

malmoopera1

I pausen hann vi med en ostbricka och champagne. Fast det var på håret.

lillatorg4

Efter Top Hat gick vi till Lilla Torg och träffade på vänner. Mumsigt med carpaccio.

Trevlig kväll som ledde till oväntad skjuts hem av släkt. 🙂

2 Comments

  1. 7 September 2015 / 06:29

    Vad roligt och vad gott det såg ut att vara! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.