ANNONS:

Dagens outfit med grön sidenskjorta och blå jeans

dagensoutfit31 dagensoutfit30

Jag har på mig en militärgrön sidenskjorta från Gina Tricot, jeans från Reign Italia, väska och klocka från Michael Michael kors, boots från Isabel Marant och armband från Kenneth J Lane, samt mina favoritglasögon från Smarteyes.

Inledde förmiddagen med ett frukostmöte med andra företagare, sedan fotografering av kläder i butik samt förberedelser inför en tävling och slutligen mammografi. Den bästa känslan efter att ha hunnit mycket på förmiddagen. Nu blir det roligt arbete framför datorn och en sväng till gymmet innan jag gör middag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.