ANNONS:

Konkurrenter eller samarbetspartners?

bloggenmediaklar

Jag har drivit företag, helt eller delvis, i så många år att jag i stort sett är immun mot konkurrens. Jag menar inte att jag inte har konkurrenter, men jag får ingen ångest av det. Tvärtom så triggar det mig på ett positivt sätt. Men jag har märkt att alla inte tar det på samma sätt som jag, tyvärr.

Om jag upptäcker någon duktig person i samma eller närliggande bransch, tänker jag att ett samarbete vore både bra och kul. Jag tror helt enkelt mer på att samarbeta än att konkurrera, men har upptäckt att folk är livrädda för konkurrens och tror att kunder ska försvinna från dem.

Den senaste tiden har jag hittat personer som också vill dela med sig av sitt nätverk och sin kunskap och snarare ser mig som en perfekt samarbetspartner än en konkurrent. Underbart! 🙂

P.S. Mediaklars blogg är ett exempel på att jag gärna låter duktiga personer komma till tals, sådana som också gärna delar med sig, och det är fler intressanta intervjuer på g.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.