ANNONS:

Träningsvärk i armhålorna & annat skoj….

lilla5 (1)

Igår gjorde jag en övning på gymmet jag inte gjort på länge, och idag har jag en irriterande träningsvärk i armhålorna. Sambon skrattade åt mig och undrar varför jag tränar armhålorna. Tja, det sägs ju att hela kroppen ska tränas. 😉 Jag kan väl inte vara den första som får träningsvärk där?

Fast mitt största problem just nu är att det är på gränsen att jag inte kan hejda en annalkande förkylning. Jag proppar i mig vitlök, färskpressad apelsinjuice, Berocca och Esberitox. Jag ska klara det! Sömnen i natt kommer att vara avgörande!

2 Comments

  1. 18 August 2015 / 06:37

    Vad härligt med träning och hoppas du inte blir sjuk! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.