ANNONS:

Svenska kräftor utan snaps

svenska kräftor

svenska kräftor

svenska kräftor

De senaste åren har jag börjat tröttna på kräftor. Som så många andra har vi köpt frysta, kinesiska och turkiska kräftor och jag tycker inte det är gott längre, så jag har valt räkor istället. Kräftorna har smakat sump och haft trist köttkonsistens. Kanske därför så många gillar att ha snaps till kräftorna, för att kunna få ner dem. 😉

Igår testade jag svenska kräftor från fiskbilen med underbar sälta och kumminsmak. Köttet var helt perfekt. Herregud, vilken skillnad. Så från och med nu kommer jag aldrig mer att köpa frysta kräftor från Icas frysdisk. Och snapsen är jag gärna utan, speciellt med så goda kräftor.

P.S. Citronbrödet från Olof Viktors var perfekt att ha till.

2 Comments

  1. 15 August 2015 / 12:44

    Har lite svårt för kräftor själv. Utseendet på dem, liksom, heh. :3 Men skulle jag äta ändå kanske jag skulle tycka att det var gott, who knows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.