ANNONS:

Lotta Love Café i Malmö – veganskt & rawfood

rawbite2
Foto: En härlig juice av äpple, apelsin och ingefära.

rawbite1
Foto: Bar från Malmöföretaget Getraw.

För några dagar sedan testade jag Lotta Love Café i Malmö som ligger på Stora Nygatan 36 där på innergården. Jag gick dit för att få ny inspiration när jag gör egen chiapudding. Tyvärr hade de ingen chiapudding där denna dag men jag återkommer en annan dag. Det fick bli en juice och en bar från Getraw vilket inte är fy skam. 🙂

4 Comments

  1. anna
    14 August 2015 / 13:13

    Gott! Vad brukar du ha i din chiapudding?

    • 17 August 2015 / 21:51

      Jag tror jag testade med choklad en gång men äter den hellre naturell. Fast vill gärna hitta några goda smakalternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.