ANNONS:

Recension av ProPud proteinpudding

propud1
Sådär! Nu har jag testat ProPud proteinpudding i smakerna Chocolate och Caramel. Caramel åt jag en sked av sedan åkte den direkt i soporna. Den liknade ljus brunsås och jag tyckte den var direkt äcklig. Men det är ju min enskilda smak….

propud2
Den med chokladsmak går att äta enligt mig. Konsistensen är inte som en pudding utan som en chokladkräm. Smaken påminner väldigt mycket om vanlig chokladpudding som kan köpas färdig. Den var ganska trevlig till en kopp kaffe men jag hade gillat den betydligt mer om konsistensen var som riktig pudding.

Här säljs ProPud:

ProPud är inget mellanmål för träningsfolk utan snarare en efterrätt för folk som är sockerberoende (med reservation för att en del tillhör båda dessa kategorier av människor) och som samtidigt vill äta lite nyttigare i form av mer protein utan att avstå från mycket sötade produkter. Mitt tips: se till att bli av med sockerberoendet först och ät ordentliga, osötade mellanmål.

Om man vill lansera nyttig kesella med god smak utan för mycket socker, förslår jag att man tar tillvara på kesellans naturliga smakegenskaper och istället lyfter fram syrligheten med t. ex. en frisk citronsmak än att i tid och otid söta med sötningsmedel och tillsätta chokladsmak och tro att det ska bli mumsigt.

Själv hade jag hellre köpt färdiga kesellasåser med syrlighet eller hetta att servera till mat och mellanmål.

4 Comments

  1. 12 August 2015 / 16:28

    Chokladpudding tycker jag om även om jag inte brukar äta det så ofta. Men känns inte som att detta är något för mig ändå.. hehe.. :3

  2. Maria
    1 October 2016 / 11:54

    Hej. Du måste prova dem igen nu. Superbra är dem. Inte alls rinnig. Ungefär som Jacky chokladpudding nu. Älskar choklad och caramell. Upptäckte dessa i veckan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.