ANNONS:

Fyllt på badrumsskåpet med nya skönhetsprodukter

newbeauty
Jaha, då har nästan alla mina favoritprodukter tagit slut samtidigt. På fotot syns ett urval av dem – Redken Blonde Idol Shampoo som är trevligt och bra till alla blonda hår, Lernberger Stafsing Gloss Spray som ger håret fantastisk glans, Mene&moy Cleanser Sensitive Skin med syra, Murad concealer light som motverkar orenheter, nagellack från UNE i finaste naturliga färgen och brun ögonpenna från Pixi som inte är för röd eller för ljus i färgen.

newbeauty2

Eftersom Eleven hade alla produkter jag var ute efter klickade jag hem dem därifrån. Jag glömde dock mene&moy cleanser så då valde jag Skincity och passade samtidigt på att köpa en ögonmask från Bliss på rean.

Direktlänkar till produkterna:
Murad Blemish Treatment Concealer – Light
Une Nail Colour C02
Redken Blonde Idol Shampoo
Redken Blonde Idol Mask
Pixi Endless Silky Eye Intensify Duo – Brown
Lernberger Stafsing Gloss Spray

Skitbra produkter i mitt tycke! 🙂

P.S. Jag hade kunnat få hårprodukterna från Redken billigare hos Bangerhead men ville beställa från så få ställen som möjligt.

2 Comments

  1. 11 August 2015 / 09:09

    Åh, det är ju jättebra produkter! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.