ANNONS:

Lyxiga träningskläder

lyxigatraningsklader

Så snygga träningskläder från Stella McCartney (finns hos Stylebop)! Mina träningskläder börjar bli utslitna så jag måste köpa nya, trevliga träningskläder. De behöver inte vara direkt lyxiga men jag har kommit fram till att de jag köpte från t. ex. H&M och Gina Tricot inte används eftersom jag inte tycker kvaliteten eller passformen är bra. Jag ska spana in Stella McCartney på rean samt Adidas, Nike, Puma och Better Bodies (finns hos Gymgrossisten).

Förresten, är det bara jag som tycker att det behövs fler träningskläder som är anpassade för olika figurer?

P.S. Ja, jag kom iväg och styrketränade i morse. 😉

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.