ANNONS:

ProPud proteinpudding & Arla Drick-kvarg – nya proteinprodukter

ProPud Proteinpudding

God morgon! Har ni testat de nya proteinprodukterna ProPub Proteinpudding eller Arla Drick-kvarg? Nya och nya, men tillräckligt nytt för att jag inte ska ha testat dem än. 😉 Min bror som är bodybuilder rekommenderade dem och sa att de innehåller mycket protein och är goda.

Sambon köpte hem dem igår och även om jag var sugen på en pudding när jag vaknade så kändes det bättre att starta dagen med havregrynsgröt. Innehåller inte protein men är väldigt nyttigt och hälsobefrämjande i min värld.

ProPud går att förvara i rumstemperatur vilket är en fördel. Den har en sked i locket. Helt fri från laktos och en burk innehåller 20 g protein. ProPud finns i smakerna choklad och karamell och de har erbjudande just nu så att man får två för 30 kr. Vi köpte på Ica, men Gymgrossisten säljer också Propud HÄR.

Här säljs ProPud:

Drick-kvargen från Arla kostar ca 15 kr och finns i vanliga matbutiker. Jag blev tipsad om att jordgubb & granatäpple är en väldigt god smaksättning. Drick-kvarg ska påminna mycket om drick-yoghurt men flaskan innehåller 21 g protein. Vill du läsa mer om drick-kvargen finns mer info på Arlas hemsida HÄR.

På kvällarna brukar jag och sambon göra egen hallonkesella på en burk Ica Kesella 1%, 1 dl frysta hallon och lite vaniljpulver som vi toppar med mandlar. Det kommer vi att fortsätta göra för det är både gott och innehåller bara naturliga produkter som inte är sötade med knepiga sötningsmedel, men jag ser de nya produkterna som snabba, bra alternativ innan träning eller som mellanmål.

Har du testat? Vad tyckte du?

4 Comments

 1. Anna
  6 August 2015 / 12:53

  Jag har provat men gillar inte att de innehåller aspartam och liknande. Tumme ner!

  • 7 August 2015 / 14:01

   Jag tycker också det är onödigt med sötningsmedel.

 2. Maria
  6 August 2015 / 16:05

  Jag håller med Anna, innehåller bara konstiga saker. Mkt bättre att göra sin egen som du också skriver att du gör i inlägget. Man kan göra egen chokladpudding med avocado som bas eller chiapudding. Samma gäller yoghurt, naturell blandat med bär och nötter är så mkt bättre än de man köper. Men det är bara vad jag tycker. Matindustrin lurar oss med sina “hälsosamma” produkter. För att dom tjänar massa pengar på det.

  • 7 August 2015 / 14:01

   Ja helt klart nyttigare att blanda allt själv. Men ibland är man lite lat. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.