ANNONS:

Kaffe-katastrof!

kaffe
I morse när jag vaknade var jag allt annat än pigg efter en natt med få sovtimmar. Jag la mig faktiskt i tid men efter att ha bytt lakan tidigt i morse (i natt) kunde jag inte somna om. Och ju mer jag tänkte att jag borde sova för att orka träna, desto sämre gick det. Det är så typiskt!

Kaffe på morgonen gjorde att jag kunde hålla mig vaken, men träningen fick tyvärr ställas in. Hoppas jag sover gott i natt så jag orkar träna imorgon. Problemet är bara att ikväll kände jag mig trött, dålig och hade ont i huvudet. Då kom jag på att jag glömt dricka kaffe efter morgonens koppar (det blev ju rött te i eftermiddags). Drack en hel mugg kaffe precis så nu börjar det kännas bättre. Hoppas jag kan sova bara, annars är jag inne i en ond cirkel. 😉

Jag har inte lust att avgifta mig från kaffe heller, tror jag… Är du också kaffeberoende?

6 Comments

 1. vivi
  6 August 2015 / 22:52

  I vanliga fall kan jag inte leva utan kaffe men just nu är jag gravid och kaffe smakar skunk. Lite jobbigt eftersom suget finns kvar. Varje kopp är en stor besvikelse. Konstigt nog känner jag ingen abstinens trots att jag numera bara får i mig kanske en kopp om dan sammanlagt. Men jag har så många skumma gravidsymptom så svårt att veta vad som är abstinens.

  • 7 August 2015 / 14:00

   Grattis till graviditeten! För mig blev det godare att dricka kaffe efter de första månaderna. 🙂

 2. Lisa
  7 August 2015 / 10:48

  Jag är totalt kaffeberoende och har ingen som helst motivation att sluta. Känns som ett ganska harmlöst beroende som dessutom är både gott och socialt. Försöker dock att inte dricka efter kl 18 på grund av koffeinets långa halveringstid. Väldigt sällan mitt kaffedrickande påverkar nattsömnen om jag försöker följa detta.

  • 7 August 2015 / 13:57

   Jag försöker också undvika att dricka för sent. 🙂

 3. 7 August 2015 / 12:29

  Det beror på hur man ser det. Jag dricker bara en eller två koppar om dagen men ve och fasa om jag skulle skippa morgonlatten. Hua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.