ANNONS:

Resultat snabbfråga angående länkarna

undersokning
Här finns en möjlighet att svara på hur du ser på borttagningen av länkarna i högermenyn. Jag flyttade butikslänkarna till en egen sida och det är ju alltid en “risk” att några läsare blir besvikna vid ändringar. Därför vill jag göra den här undersökningen för att få veta vad ni tycker. Och för er som vill ha tillbaka en del av länkarna, glöm inte att ange vilka ni i så fall vill ha tillbaka. Än så länge bara 42 svar vilket jag tolkar som att ni inte är så engagerade i frågan, d.v.s. inte saknar länkarna?

P.S. Pop-upen ska vara fixad nu så att den maximalt visas 3 ggr per ip-nummer.

Här svarar du på frågan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.