ANNONS:

Fullmåne i Malmö

fullmane5
Eftersom jag inte ville riskera att frysa valde jag att utgå ifrån svarta byxor/jeans från Zara. Lite trist men funktionellt. Ville gärna ha något somrigt och då fick det bli min nya blommiga t-shirt från Zara och mina favoritpumps från Deichmann. Hade också en off-white liten jacka från Zara. Blev väldigt mycket från Zara kom jag på.

fullmane2
Egentligen hade vi bokat in oss på ett affärsmingel men eftersom det verkade strikt för företag och det bara är jag som är företagare bokade vi bord på Mosaik istället. Jag var inte jättehungrig så jag valde två rätter; musslor och risotto med svamp. Gott!fullmane4Cappuccino till efterrätt. Saknade en liten bit choklad eller kaka.

fullmaneSedan gick vi en sväng till Lilla Torg och hamnade slutligen på Skeppsbron och Club Staying Alive för 35+. Kul att se så många 35+are festa loss. När vi kom vid åtta var det full fart och när vi gick hem vid elva hade vi hunnit dansa oss trötta till gamla, härliga låtar. Ska erkänna att jag har träningsvärk i benen idag. 😉

Bra med ett festställe som ligger så nära buss och tåg. Försökte ta en bild på kvällens fullmåne men det blev tyvärr lite suddigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.