ANNONS:

Pizza & glass i stora lass på Emporia

emporia29
Igår kväll åkte jag och äldsta sonen till Emporia. Vi hade lite olika intressen av vilka butiker som borde besökas, men vi kompromissade, och det gick bra. Här i provrummet hos Zara med min nya jacka från H&M.
emporia24
Klämde en hel pizza på Vapiano och blev störtmätt…
emporia21emporia20
..men sen kom vi på att lite glass skulle svalka. Min är den lilla med mango och päron, tror jag det var. Men choklad och vanilj var snäppet godare. Har aldrig testat American Spin Cream förut – det är som ett mellanting av mjukglass och lyxig italiensk, krämig glass. Gott! Helt överdrivna portioner. Halva av min “lilla” hade varit mer än tillräckligt. Jag åt dock hela. 😉

P.S. Tog förstås massor av bilder på snygga kläder som jag ska visa upp, men först ska jag köra igång en ny bloggkampanj.

3 Comments

  1. Eva
    24 July 2015 / 21:58

    Jackan är jättesnygg! /Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.