ANNONS:

Hålbroderad jacka

denimjacka
Som du säkert märker är jag inne i en shoppingperiod just nu. Jag vill gärna fynda på rean och suga det sista ur den, men tänker också till viss del höst och vad som funkar då. Det innebär inte att jag testar hutlöst med otroliga mängder plagg, skor och accessoarer från H&M, Zara, IvyRevel, Vila, Vero Moda, Nobo Design m. fl. ställen. Och så köper jag kanske 5-15% av allt. Jag ska också kolla in Nelly, Boozt och Ellos. Kikade hos Wakakuu också men hittade inget jag vill ha just nu.

I paketen från H&M som jag hämtade ut igår blir den här hålbroderade jackan (också rea) det enda plagg jag behåller (ska försöka byta den förtjusande mockakjolen). Jackan är ganska lätt att matcha med andra plagg samtidigt som den sticker ut på ett trevligt sätt. Den passar bra till en klänning eller kjol med vidd när man inte vill ha för långa jackor. Ärmarna rullar jag upp.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.