ANNONS:

Nivea solskydd med olika styrkor

niveasolskydd3 niveasolskydd2
Jag fick ett presskit från Nivea för ett par veckor sedan och jag måste säga att det är en imponerande samling av solskydd i olika styrkor. Jag gillar att de har en särskilt för barn med spf 50. Visst är det bättre att skydda barn med kläder eller undvika att vistas ute i solen när det är som värst, men ibland behövs det smörja in en “utstickande del” så den inte blir bränd.

Sommaren har inte varit så där solgassande så jag har faktiskt inte hunnit testa produkterna än, men snart hoppas jag att kunna göra det. Till vardags brukar jag använda solskyddspuder med spf 30, men så fort vi ska till stranden ska dessa tas med. Några stycken i alla fall. 😉

Har du något favoritsolskydd? Dela gärna med dig, vet jag!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.