ANNONS:

Jobbat med BLOGTAIN i helgen

blogtain2
BLOGTAIN – ett onlineverktyg för bloggare och alla som vill jobba med bloggare.

Vi är/har varit förkylda så vi har försökt att ta det lugnt i helgen. Att det har varit lugnt är väl att ta i 😉 för det har varit fullt upp, men vi har inte gjort något extra utöver allt som behövs som att underhålla och aktivera pigga 4-åringar, tvätta, diska, laga mat, städa, dammsuga och så vidare.

Några minuter här och där har jag hunnit börja fixa med medlemsdelen till BLOGTAIN. Jag gillar verkligen att trixa, ändra och fixa med sidor så jag gör så mycket jag själv klarar av innan jag tar in utvecklare. Det sparar både tid och pengar. Och frustration från utvecklare. 😉

Jag tänker släppa in bloggarna om några veckor bara, innan utvecklarna har satt tänderna i sin del. Jag har börjat skriva på en platsannons där jag söker webbutvecklare som kan WordPress och PHP.

Jag har alltså tre olika bloggvarumärken som hänger ihop:
Bloggagenturen.se – hjälper företag att synas i rätt bloggar
Bloggexpert.com – företagsutbildningar inom blogg och sociala medier
BLOGTAIN.com – ett onlineverktyg för bloggare och alla som jobbar/samarbetar med bloggare

7 Comments

 1. 19 July 2015 / 23:56

  Här var de lite blandad komplott. Vilken kreativ tjej du är

 2. ingelamolly
  20 July 2015 / 22:47

  Jättekul! Hoppas jag gjort rätt där inne?

  • 21 July 2015 / 12:30

   Kul att du kom in! 🙂 Lägger du till mig som vän? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.