ANNONS:

Måndag och mitten av juli

grontarskont
Är det nu man borde ligga på stranden och njuta av vågornas skvalp? Först på tisdag i nästa vecka den 21 juli ska det bli 24 grader varmt vilket jag tycker är den perfekta sommartemperaturen. Men då kommer kanske inte havet att vara så uppvärmt. Blir det inte fler varma dagar i slutet av juli så är det nog kört med havsbadandet för min del. Även om dagarna kan vara riktigt varma i augusti så är det fuktigare och råare morgnar och kvällar.

Jag tror jag börjar fundera på sensommar- och höstoutfits istället och bläddrar i senaste Vogue Collection för inspiration. För jag har faktiskt inget emot höst. 🙂

Tror du det finns chans till fler varma sommardagar?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.