ANNONS:

Recension: Organic Micellar Cleansing Water från Gilda Cosmetic

cellularmicellar cellularmivellar
Nu har jag testat ett micellärt ansiktsvatten, Organic Micellar Cleansing Water från Gilda Cosmetic. Ansiktsvatten är ganska lätt att recensera, jag känner omedelbart av effekten och antingen gillar jag då produkten eller ej. Det här ansiktsvattnet gillar jag! Jag använder till 90% ansiktsvatten enbart för att få den där extra rengörande effekten.

Produkt: Gilda Organic Micellar Cleansing Water
Pris: 225 kr
Volym: 200 ml
Effekt: Fräscht och rengörande utan att torka ut. Det ska gå att ta bort ögonmakeup också, men då tycker jag det svider. Det funkar dock utmärkt att ta bort smink under ögat som råkat hamna där.
Enligt produktbeskrivningen: Formulerad med ekologiska växtextrakt som Propanediol och Bisabolol som skonsamt rengör, fräschar upp, återfuktar och lugnar din hud.
Mitt betyg: 4,5/5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.