ANNONS:

Plockat in pioner och letar grillrecept

pion3pion
Jag tycker det är så fint med pioner och plockade in ett par kvistar då de låg ner på gräset vilket jag tycker är synd.

Jag letar efter roliga recept. Idag blir det kött och imorgon tänkte vi ta fisk, men det är svårt att hitta grillrecept till fisk om man inte vill ha folie med i bilden. Det är så lätt att det blir lax eftersom det är gott och passar att grilla men det är kul att testa nytt. Sedan är jag inte så förtjust i fisk med många småben som är svåra att ta bort – det är så trist att sitta och peta i maten. Men kan man grilla hel spätta?

2 Comments

 1. ingelamolly
  2 July 2015 / 20:33

  Så vackra. Älskar pioner! Ville ha dem i min vigselbukett men tyvärr blev det för stort och klumpigt med dem då jag ville ha en enkel och diskret bukett.
  Har problem att kommentera hos dig från mobilen igen bara så att du vet, kanske fler som har det?

  • 4 July 2015 / 13:37

   Attans att det strular igen. Jag får byta kommentars-system.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.