ANNONS:

Mina reafavoriter från Wakakuu

wakakuu sommarrea
God kväll! Någon som är uppe och sugen på att reafynda hos Wakakuu? Wakakuu har lagt till fler varor med 50% rabatt. Jag gillar Wakakuu eftersom de har snygga plagg, skor och accessoarer samt snabba leveranser. När jag har varit tvungen att returnera reavaror har det också gått väldigt smidigt och enkelt och jag har snabbt fått tillbaka mina pengar.

Här är mina reafavoriter
1. Off-white klänning Zetterberg
2. T-shirt MSGM
3. Jacka IRO
4. Hålstickad kjol IRO
5. Jeans IRO
6. Topp med fransar IRO
7. Svart jumpsuit MSGM

Hittar du något fint? 🙂

2 Comments

  1. Carro
    28 June 2015 / 13:31

    Vill ha det mesta:)
    Glad sommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.