ANNONS:

Kristianstad – en hel del likheter med Ystad

8
Haha, vi ser inte alltför pigga ut här. Jag blundar på ungefär nio av tio foton. Det har varit svinkallt idag – både i Åhus och Kristianstad som vi besökte idag. Frusit typ hela dagen.
9
Det reades för fullt men fanns ingen tid för att botanisera.

11
Väldigt mysigt i Kristianstad och jag fick Ystad-vibbar när jag gick där. Mycket gågator vilka börjar utarmas i t. ex. Malmö vilket jag tycker är en trist utveckling. Kvaliteten på matställena varierade dock; en hel del skitställen men också jättetrevliga alternativ som t. ex. en chokladbutik jag inte minns namnet på.

12
Och mitt i centrum köpcentrumet Galleria Boulevard som kändes nytt och fräscht.

Det blir enorma mängder glass och jag verkligen längtar efter lite fräschare mat som god kött- eller fiskbit med mycket grönsaker. Det kliar också i fingrarna efter att producera klart nya webbkurser inför hösten. Satt faktiskt en halvtimme igår kväll och la upp en struktur för en specialkurs anpassad för modebutiker. Den kommer att bli så bra! Vädret gör det faktiskt mer passande att jobba än att ha semester. 😉

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.