ANNONS:

I helgen har jag…

tradgard1
Tagit fram mina trätofflor från Moheda.

marklig tarta
Firat alla barnen med närmaste släkten och gjort den här knasiga tårtan efter mina barns önskemål. Är det inte lussekatter på sommaren så är det knepiga tårtor. 😉 Hann inte grilla allt jag tänkte mig – kalvkotletterna blev goda men laxen ligger kvar i kylen.

ansiktsmask
Använt den här ansiktsmasken från May Beauty för att hålla upp-poppande finnar i styr. Fick den med ett presskit som också innehöll en rabattkod som ger er läsare 30% rabatt. Koden är kathefacemask30.

matrixbiolage
Intensivbehandlat håret med en ny serie från Matrix Biolage som ska bygga upp skadat här. Jag har använt schampot och inpackning två gånger. Bra!

gladiatorsandaler2
Invigt mina nya, coola gladiatorsandaler. De är bara för mycket och jag gillar det! 🙂

gladiatorsandaler3
Så här såg jag ut idag. Likadan kjol som i fredags, fast svart då.

faustino
Testat vinet Faustino som kom med ett presskit (lite tjatigt? ;)). Jag gillar det och rekommenderar det till alla sommarens bufféer.

Vad har du hittat på i helgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.