ANNONS:

Snart sommarlov


Även om vädret idag inte är så imponerande har jag höga förhoppningar om att morgondagens väder ska innebära soligt och minst tjugo grader. Det är vad sajten Vackert Väder säger och det brukar stämma ganska bra.

Imorgon är det Media Evolutions invigningsfest och det känns verkligt lyxigt att komma iväg. Det hade blivit en extra bonus om det hade funkat att ha sommarkläder.


Igår fyllde tvillingarna fyra år och jag måste säga att det är en sprudlande, kul ålder, men också intensiv för föräldrarna givetvis. 😉 Kan inte fatta att det går fyra år… Bilden ovan är från augusti 2011.

Jag jobbar idag och imorgon och har en del möten inbokade i nästa vecka, sedan är det familjesemester. Ska jag vara helt ärlig blir jag inte helt ledig, men det kanske bara blir någon timmes jobb per dag. Det blir också första sommaren med distanskurser via Bloggexpert.com vilket känns jättespännande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.