ANNONS:

Inspirerande föreläsning med Nina Jansdotter om personligt varumärke

ninajansdotter
Ikväll har jag varit på en inspirerande föreläsning. Nina Jansdotter föreläste om konsten att bygga ett personligt varumärke. Ett jätteintressant ämne och osökt kom vi in på sociala medier.

De sociala medier som ligger mig varmast om hjärtat är blogg (ja, jag räknar det som en typ av socialt medium), Instagram och Linkedin. Självklart använder jag Facebook också men jag har känt mig lite trött på Facebook på sistone, särskilt efter att algoritmen ändrades så att man måste betala för att nå sina gillare. Men efter kvällens föreläsning blev jag mer sugen på Facebook igen, att skapa fler roliga grupper i ämnen jag gillar och brinner för.

Det var första gången jag besökte Svedalas företagsnätverk. Det blir nog så att jag håller en föreläsning där om ett tag. Jag har ju börjat tacka ja till kurser och workshops och insett att många företag inte bara vill ha hjälp med att skapa bloggkampanjer (Bloggagenturen), utan också vill lära sig mer om företagsbloggande och hur man använder bloggar i sin marknadsföring. Därför har jag varit lite lagom kaxig 😉 och registrerat domänen Bloggexpert.com vilken passar väldigt bra att marknadsföra med boken sen också. Tanken är att jag där ska fokusera på kurser och workshops för företag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.