ANNONS:

Vilken kalashelg!

barnkalas1

barnkalas2
Sådär! Vi tyckte det vara lika bra att fira alla tre barn och göra hela helgen till en härlig kalashelg! Den blivande 11-åringen var på Laserdome med sina skolkompisar och idag hade de blivande 4-åringarna kalas här hemma för sina förskolekompisar inkl. föräldrar.

Chloé har önskat lussekatter i ett halvår så jag bakade ett gäng igår. Det blev nog dagens mest uppskattade kaka näst efter kladdkakan. Lussekatter funkar med andra ord lika fint på sommaren. Hektor ville ha kladdkaka utan grädde som tårta som kan dekorerade med jordgubbar. Barnen var mycket nöjda när de gick och la sig ikväll. 🙂

4 Comments

 1. 7 June 2015 / 22:44

  Åh så gott! Självklart vill jag ha boken. Har satt upp mig på bevakning. Har problem att kommentera från mobilen tyvärr.
  Kram
  Ingela

 2. 8 June 2015 / 01:57

  Blev lite konfunderad av lussekatterna.. Men förstår nu:)
  Härligt när alla är nöjda:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.