ANNONS:

Dagens outfit och vinprat

jagidag
Vilken härlig vårdag, eller ska jag säga försommardag? På lunchen var jag iväg för att hämta ut två paket (presskit). Ett från Yves Rocher med nagellack i härliga färger och ett med rödvin som jag ska testa och ev. recensera. Rödvin är kul att testa, bubbel är också skoj men 80% av alla vita viner brukar göra mig besviken. Av roséviner brukar 20% inte gå att dricka. Öl går helt bort (blä!) och drinkar med för mycket syra är ingen favorit. Nu råkade jag visst rabbla upp vad gillar och inte gillar i alkoholväg.

Jag hann också förbi fiskbilen där jag fick tag i pilgrimsmusslor (tyvärr inte färska), spätta och kallrökt lax.

jagidag2
Idag har jag bytt ut min uttjatade trench mot en varmröd jacka från Zara. Jeansen är dock de samma. 😉 Och skorna från Isabel Marant som jag också brukar ha. Men snart kan jag ha sandaler och jag vill gärna inviga mina nya höga. Jag hoppas det blir härligt sommarväder nästa fredag när Media Evolution har invigningsfest och att alla inblandade håller sig friska så att jag kommer iväg. Vad kul det ska bli! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.