Barnkalas – tips och förberedelser

barnkalas
Nästa vecka sätter barnkalasen igång. Det blir en himla massa kalas i juni eftersom alla tre barn råkar fylla år i just juni. I helgen börjar vi med 11-årsfest på ett ställe för klasskompisarna och dubbelt 4-årskalas hemma för förskolekompisarna.

Det var så länge sedan vi anordnade barnkalas så jag tänkte googla för att få fram bra tips till barnkalas. Också ska jag klicka hem dukning och ev. tårtor. Tvekar mellan om jag ska baka själv eller beställa det färdigt för att göra det enkelt och för att spara tid.

Lite städning hade verkligen inte skadat heller. Sambon har oturligt blivit hyfsat förkyld och enligt honom själv har han inte varit så dålig på tre år. Jag tror jag beställer mycket färdigt… 😉

Om du har tips på roliga lekar, recept på goda små rätter till barnen och tårta så blir jag väldigt tacksam!

Uppdaterat! Kollar in Partykungen just nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.