ANNONS:

Fredag, förkylningar och höstplaner

skrivabok
Två veckor kvar till sommarlovet. Kan inte fatta att det snart är sommar och midsommar. Det har inte direkt märkts på vädret eller förkylningarna. Jag tror vi är inne på vår tredje i rad, kanske fjärde.

Jag har funderat på hur jag ska lyckas ta igen tiden och kommit fram till att jag jobbar på en vecka till under semestern när sambon också är ledig. Hur smart som helst! 🙂 Sambon vet inte om det än…

Till hösten släpps en bok om marknadsföring där jag är en av medförfattarna (berättar mer sen när jag får lov säga mer) och jag har börjat tacka ja till mindre föreläsningar och workshops som rör bloggandet ur olika synvinklar. Tidigare har jag konsekvent sagt nej eftersom jag tänkt att föreläsningar inte är min grej. Men nu tänker jag att det får väl bli min grej. 😉

2 Comments

  1. 29 May 2015 / 23:02

    Så spännande både med boken och föreläsningarna!! Ska bli intressant att höra mer framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.