ANNONS:

Internet Discovery Day i Malmö igår

internetdiscoverydag2015
Jag tog bussen till Malmö för en gångs skull. Det var väldigt smart av mig att välja sneakers för det blev inte mycket sittande efter bussresan.
internetdiscoverydag2015malmo
Strax innan klockan ett var jag på plats på Chokladfabriken i Malmö där eventet Internet Discovery Day skulle hållas i år. Brunt papper fanns redan uppsatt och vi fick färgpennor att rita och skriva med. Älskar konceptet att det verkligen är idén som räknas och inga flashiga presentationer! Två av mina trevliga startup-grannar var bild.is (ett nytt, smart sätt att dela bilder på) och Körkortstuben.se (en app med körlektioner på film som visar olika moment vilket gör att du får körkortet snabbare och billigare).

internetdiscoverydag2015malmo2
Så här blev min monter. Bloggagenturen.se är redan igång och jag passade på att presentera idén till BLOGTAIN.com – ett webbaserat verktyg som hjälper företag att hitta rätt bloggar, underhålla kontakter, skapa aktiviteter och utvärdera. Det var otroligt givande att nätverka och träna på att pitcha. Stort tack till ii.se Stiftelsen för internetinfrastruktur, Startup Studio Malmö och andra sponsorer som gjorde Internet Discovery Day möjligt.

internetdiscoverydag2015malmo3
På kvällen mötte jag upp en kompis som fått jobb direkt efter avslutad utbildning. Vi firade med råbiff och rosé. Det blev en perfekt försmak av sommaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.