ANNONS:

Funkar IPL-hårborttagning?

IPL
Igår började jag BUS:a benen så de är redo för sommarsäsongen. Jag är så trött på att raka benen varje dag men vill göra det eftersom jag föredrar släta ben. Vax är inte alls bra, för då måste håret växa ut mellan gångerna. Hårborttagningskräm ger fint resultat men måste också upprepas nästan lika ofta som rakning. Vad jag vet återstår bara IPL. Såg att Ellos säljer en IPL-borttagningsapparat för 2999 kr. Inte helt billigt men det kostar på salong också.

Någon som har testat IPL-hårborttagning och vill dela med sig av sina erfarenheter? Hur många gånger måste behandlingen upprepas innan det ger resultat? Funkar hemmavarianterna eller är det bara skräp?

10 Comments

 1. 25 May 2015 / 12:23

  obs detta funkar inte på ljusa hår iallafall har testat 🙂

  • 26 May 2015 / 12:09

   Mina kan nog vara för ljusa, men går det inte att färga innan? 😉

 2. 25 May 2015 / 16:46

  Epilator finns ju också. Då måste håren visserligen växa lite, men det som växer ut är finare hårstrån (inte lika stubbigt som vid rakning) och man behöver köra mer sällan. Jag epilerar benen ca en gång i veckan eller mer sällan.

  • 26 May 2015 / 12:08

   Ja epilering är ju faktiskt ett alternativ. Tror jag äger en som jag inte vågat använda. 😉

 3. 25 May 2015 / 20:50

  Jag har aldrig testat men det är kul att få veta lite mer om den 😀

  • 26 May 2015 / 12:07

   Det är lite olika, men jag gillar att använda BUS som successivt byggs på. Finns bra från Decleor och Rodial men också billigare som t. ex. Dove och Åhléns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.