ANNONS:

Medicinsk ansiktsbehandling på Guchiakliniken i Malmö

bild012
I torsdags var jag på mitt andra besök hos Guchiakliniken i Malmö för att köra en medicinsk ansiktsbehandling. Anledningen till att jag inte skrev något efter första besöket är att jag först ville testa hudkliniken innan jag inledde ett samarbete. Guchiakliniken erbjuder kosmetisk dermatologi och medicinsk hudvård men också minimalt invasiva injektionsbehandlingar. Det var Natalia, leg. läkare, som utförde en medicinsk ansiktsbehandling med lättare kemisk peeling på mig, och det är också Natalia som är grundare och ägare av kliniken.

guchiakliniken
Här ligger jag redo. Sminket är på men först ska min foundation tvättas bort innan behandling. Eftersom det inte förekommer någon ånga vid medicinska ansiktsbehandlingar kan ögonmakeupen sitta på. Det uppskattar jag!

guchiakliniken
Natalia tycker att huden ser bra ut men att den kan behöva stärkas. Vi kommer därför att jobba förebyggande med min hud. Själv tycker jag att den behöver maximal anti-age. 🙂 När huden tvättats appliceras en mekanisk peeling med korn, och därefter sker syrabehandlingen i tre steg. Först penslas en förberedande vätska på, sedan själva syran i flera lager och slutligen en produkt som neutraliserar syran. Bara i sista steget sprids en tillfällig hetta i huden som snabbt försvinner. Helt överkomligt!
bild016
Därefter är det dags för serum, kräm och solskydd. Solskydd är jätteviktigt efter en kemisk peeling. På sista bilden är jag helt klar! Jag tycker det känns OK att visa mig utan foundation efter behandlingen. Jag trodde huden skulle bli jätteröd men det blev den inte, bara lite lätt rosa. Jag känner mig otroligt fräsch i huden och fina linjer har minskat! Om en månad ska jag dit igen för en ny behandling.

neostrata
Under tiden ska jag använda produkter från NeoStrata. Fick med mig hem ett serum, NeoStrata Bionic Face Serum, som ska ge intensiv fukt, antioxidantskydd och vitaminer samt en nattkräm, NeoStrata Cellular Restoration, som innehåller syror och stamceller från äpple.

Om du själv är sugen på en behandling finns info om olika behandlingar och möjlighet att boka tid HÄR. Natalia vill gärna se din hud för att rekommendera rätt behandling för just dig.

2 Comments

  1. 23 May 2015 / 09:58

    Var det en s.k Agera peel då hon också inledde med mekaniska korn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.