ANNONS:

Torsdagens outfit med solgula sneakers

dagensgul1
Vilken härligt solig dag. Tyvärr inte jättevarmt i luften men jag gillar när våren tar tid på sig att övergå i sommar. Det är väl enda gången jag gillar när det tar tid. 😉 Annars vill jag att allt ska hända direkt efter att jag tänkt ut något. 🙂

dagensgul2
// Jacka Zara // T-shirt Busnel // Jeans Reign Italia från Raglady // Gula och guldiga sneakers från Boozt // Glasögon Smarteyes //

Mitt hår känns skittrist just nu. Längden är i någon mellanfas och jag har lust att klippa av en bit igen. Rötterna börjar bli mörka med silverslingor och det känns allmänt torrt och trist. Något måste göras! Ny frisörtid är inbokad i början av juni inkl. Redken-behandling. Och utöver det ska jag boostra kroppen med vitaminer, speciellt sådana som är bra för håret.

Huden har dock fått en riktig kick idag på Guchiakliniken. Gjorde en medicinsk ansiktsbehandling vilket känns mycket bra. Inget klämmande, ingen ånga, ingen massage, ingen jobbig musik – bara saker som ger direkt och långvarig effekt. Berättar mer i ett kommande inlägg.

6 Comments

  1. 21 May 2015 / 20:13

    Spännande att höra mer om och så snygg du är!

  2. 21 May 2015 / 21:45

    Så snyggt klädd !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.