ANNONS:

Teoxane Radiant Night Peel nattbehandling med AHA & hyaluronsyra

teoxaneradiantnightpeel2

teoxaneradiantnightpeel
Jag har använt Teoxane Radiant Night Peel under en veckas tid och ska berätta vad jag tycker om produkten. Jag väljer att avvakta med ögonkrämen Teoxane RII Eyes Advanced Eye Contour som jag inte blivit lika förtjust i eftersom jag inte ser någon märkvärdig effekt, kanske ingen alls.

Teoxane Radiant Night Peel är en nattbehandling – en kur under 21 nätter. Den används istället för din ordinarie nattkräm för att minska pigment, jämna ut färgskiftningar och påskynda cellförnyelsen.

De aktiva ämnena är 15% AHA och hyaluronsyra i ej angiven koncentration. Företaget Teoxane producerar också fillers (Teosyal) med hyaluronsyra.

Teoxane Radiant Night Peel är i konsistensen som en lätt dagkräm, betydligt tunnare än Mene&Moy Phytic Cream som är den produkt som är jämförbar med Teoxane Radiant Night Peel. Effekten är dock lika kraftfull. Produkten finns i en tub med pumpanordning vilket gör appliceringen väldigt smidig utan risk för spill eller kontaminering (j.f. Mene&Moy Phytic Cream som kommer i burk).

Priset är också en viktig faktor och jag väljer här att också jämföra med Mene&Moy Phytic Cream:
Teoxane Radiant Night Peel 40 ml 449 kr
Mene&Moy Phytic Cream 50 ml 550 kr

Hur är det då med effekten? Jag tycker att AHA och andra syror verkligen ger huden en kick och det fina är att samtidigt som den verkar anti-age förhindrar den också eventuella orenheter att poppa upp. Den verkar faktiskt lugnande på min känsliga hud så att porerna inte täpps till. Jag kommer att använda den här nattbehandlingen som en kur några gånger per år. Den är dessutom otroligt prisvärd! Jag ger den högsta betyg!

Betyg: 5/5

TIPS! Just nu ger TheYouWay 30% rabatt på nästan all hudvård så nattbehandlingen Teoxane Radiant Night Peel går att KÖPA HÄR för bara 315 kr.

OBS! Se till att skydda huden med solskydd på dagen när du använder hudvårdsprodukter som innehåller syra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.