ANNONS:

Bilder från gårdagens grillkväll

lordagkvall
Igår kväll var vi på grillfest och här är iPhone-bilder från kvällen. Det blev grillning trots blåst och regn. En av grillarna välte minst en gång, men det gick bra att grilla under parasollen. 😉

För en gångs skull fixade jag håret. Efter föning använde jag Björn Axén Magic Style Brush 45 från OBH Nordica. Tanken är att den ska ge samma resultat som föning med rundborste hos frisör. Jag fick den med ett presskit för flera år sedan och har konstigt nog inte använt den så ofta, men det ska bli ändring på det. Den är smidig att använda och ger trevligt fall på några minuter – och det håller i sig till minst dagen efter. Den är slutsåld hos Eleven men finns hos Lyko HÄR.

Jag använde återigen The Nudes från Maybelline. Det blev guldskuggan igår. Skriver mer om paletten i ett annat inlägg men om ni är nyfikna på den finns den HÄR för 169 kr.

Och så till kläderna om ni ser dem i den skitiga spegeln. Tydligen någon som kladdat ner den. 😉 Kavaj från H&M, t-shirt från Gina Tricot, shorts från H&M, strumpbyxor från H&M och mockaboots från La Redoute. Samma, gamla vanliga smycken men giraffarmbandet blev utbytt mot pärlhalsband från Glitter och Sheinside.

2 Comments

  1. 17 May 2015 / 23:06

    Fina du! De där ser riktigt gott ut. Grillat är godast. Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.