ANNONS:

Snart skickas första Beautykey ut

beautykeybag
Beautykeybag är som en skönhetsbox (fast som en bag) och är helt gratis att anmäla sig till och produkterna anpassas mycket noga efter varje individ. Det tas t. ex. hänsyn till hudtyp, ålder, hudnyans och ev. hudproblem.

Snart skickas första Beautykeybag med prover ut (skräddarsydda paket till olika hudtyper), så anmäl dig här om du inte redan gjort det. Det är ett skönhetsmärke som ska lanseras i Sverige.

Info till företag
Vill ni nå ut med nya skönhetsprodukter till precis rätt konsumenter och bloggare? Med personligt anpassade produkter finns mindre risk för felaktigt dåliga recensioner. Maila till info@bloggagenturen.se för mer info om Beautykeybag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.