ANNONS:

Bloggen firar 9 år!

Birthday cake with burning candle number 9
Idag har jag bloggat i exakt nio år. Jag minns exakt datum eftersom min pappa har samma födelsedag. Det svindlar lite när jag tänker på alla tusentals blogginlägg och kommentarer som har producerats genom åren. Så tack ni som följer mig och särskilt ni som funnits med från starten. 🙂

10 Comments

 1. 12 May 2015 / 10:27

  Grattis 😉
  Liten fråga den blommiga beige blusen från Zara du köpte i medium för ett tag sedan. Med fantastiska blommor. Tänkte klicka hem samma. Om jag är en 40/42 upptill, kan då en L tänkas passa mig tror du? 😉

 2. 12 May 2015 / 12:29

  Grattis till dig och din fina blogg. Kram Annika

 3. 12 May 2015 / 13:29

  Grattis till din blogg! Läser den varje dag. Bästa modebloggen i Sverige ( om man passerat tonåren!) Får mycket inspiration och tips. Tycker att du är en otroligt duktig och driftig tjej!
  Kommentar till Anna: Jag har samma storlek som dig och jag köpte blusen i stl M. Passar perfekt!

 4. 12 May 2015 / 21:51

  OJ! Grattis! Kram Anette

 5. 12 May 2015 / 23:00

  Grattis till din jättetrevliga blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.