ANNONS:

Testar nytt från UNE

ha3

Så härligt att sitta framför datorn, planera kul grejer och smita ifrån vabbandet i några timmar. Jag tror vi är inne på tredje eller fjärde veckan här, inte precis varje dag men en väldigt stor andel av dagarna. Men nog om vab.

Över till härlig och inspirerande makeup. Jag fick hem ett presskit från UNE med ett nytt rouge i krämpuder. Själva produkten finns sedan tidigare, men den lanseras tre nya färger – B07, B13 (det jag testar) och B18. Gemensamt för dessa tre nyanser är att de är varma i färgen och ger en solkysst effekt.

Jag har hunnit testa i ett par dagar och gillar det skarpt – lätt att applicera, ger fin mild färg och täpper inte till.

Inköpsställen: UNE säljs hos Eleven, TheYouWay och Lyko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.