ANNONS:

Två böcker jag ser fram emot att läsa

bocker2
Jag har beställt de här två böckerna från Adlibris. Ser verkligen fram emot att läsa dem!

Den första heter SÄLJ! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst av fastighetsmäklaren Fredrik Eklund. Jag tror den är både kul och givande att läsa.

Den andra boken heter Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla av Magnus Bråth och Michael Wahlgren. Det är ett ämne som intresserar mig men som också är ett måste för att kunna utveckla mjukvaran till Bloggagenturen.se. Även om jag kommer att samarbeta med SEO-konsulter vill jag ha så mycket koll som möjligt själv också. Jag har gått en SEO-kurs men jag tror den här boken är mer heltäckande och aktuell. Vi får se. 🙂

Jaha, det här var dagens boktips. Några böcker du köpt nyligen?

4 Comments

  1. 4 May 2015 / 19:27

    Oh måste ta och klicka hem Fredrik Eklunds bok alltså, verkar riktigt bra!

  2. 5 May 2015 / 02:28

    Kan inget annat än säga att guldläge på nätet är en kanonbok! Har själv skummat igenom den 2 gånger. Finns dock mycket som missas i boken men det viktigaste får du med och du får en bra och rejäl bas som gör det lätt att avancera längre fram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.