ANNONS:

Kurering, sol & manusinlämning

soluteidag2 soluteidag1
Jag har varit iväg för att lämna in ett paket som ska till Annika Jeans and Fashion. Det är en fin vinst från Beautykey hon har väntat på mycket länge. Först var produkten slut i lagret och sedan kom paketet jag skickade tillbaka till mig då jag inte strukit över avsändaradressen. Nu blev det skickat som rekommenderat brev så inget kan väl gå fel den här gången?

Jag har trist nog blivit förkyld som alla andra, men var ute en stund för att lapa sol och få D-vitamin. Med min vinterbleka hud krävs det inte många minuter. 😉

Skönt att ta en paus från dator och skrivande. Jag har ett manus som måste vara inne senast ikväll och det som stressar mig är att jag har blivit hemmablind – jag ser knappt texten och innehållet för alla ord. Men det hör väl till. 🙂

Vad gör du idag – berätta!

6 Comments

 1. 3 May 2015 / 21:43

  Oj vilka fina solglasögon. Var kommer de ifrån?
  Du som också har glasögon har du tips på var man kan få tag på snygga bågar att sätta solglas med styrka i. Gärna på nätet. Jag vet att de flesta har men en schysst hyfsat trendig båge.

  • 6 May 2015 / 23:20

   Tack! Det är Polaroid från Synsam, alltså med styrka i. Om du söker på “solglasögon styrka” så borde du få flera alternativ. 🙂

 2. 4 May 2015 / 08:19

  Hoppas paketet kommer fram som den ska till henne och vilken fin bild på dig 😀

 3. 4 May 2015 / 10:42

  Håller med Pernilla, supersnygga solglasögon. Jag är lite avis på er som passar i glasögon, jag hittar aldrig några som jag passar i. Ska bli spännande att få paketet. Det har inte gjort något att det tagit tid. Den som väntar på något gott… 😉 Ha en fin dag. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.