ANNONS:

Nyshoppat: Vårblus hos Zara

lord8Den här blusen är så härlig i mönstret, har lagom långa ärmar (jag avskyr hellånga ärmar på blusar) och en fin v-ringning. Det sa klick även fast jag inte satt framför datorn. Jag har den på mig idag så du får se den på i ett senare inlägg.

Nu ska jag försöka hinna få iväg tre bloggkampanjförslag till Bloggagenturen-kunder innan ett möte. Även om jag visste att behovet fanns, kunde jag aldrig tro att intresset skulle bli så stort direkt, men det är förstås kul! Och det är roligt att jobba med bloggare – många är jätteproffsiga. Jag har anmält mig till tre olika event i maj för att synas mer med agenturen, varav av ett av dessa går ut på att hitta medgrundare och ett annat att visa upp idén för media och investerare.

4 Comments

  1. 29 April 2015 / 19:18

    Oh vilken snygg blus! 😀 Bra köp du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.