Ska testa torrschampo från Davines

davineshairrefresher
Den senaste tiden har jag haft svårt att hitta bra torrschampo. Många fungerar som stylingprodukter vilket inte alls faller mig i smaken. Eller så är ofta de billigare torrschampovarianterna starkt parfymerade. Det gillar jag inte heller.

När jag var hos frisören i tosdags passade jag på att få tips om bra torrschampo och då fick jag dofta och känna på Hair Refresher från Davines. Det luktar fräscht, spray i håret och blir pudrigt som sig bör och har ingen stylingeffekt eller är kletigt vad jag kunde märka. Testade att spraya i handen så om den hade kladdat hade det märkts.

Om du vill läsa mer om produkten finns info och möjlighet att klicka hem den HÄR.

Återkommer med hur det går. Någon som har testat det här torrschampot?

8 Comments

 1. 27 April 2015 / 14:45

  Jag älskar torrschampona med doft så Batiste funkar perfekt för mig (och mina döttrar) 🙂

  • 27 April 2015 / 16:17

   Kom på nu att du har tipsat mig om detta innan. Måste testa! 🙂

 2. 27 April 2015 / 20:19

  Har inte förstått grejen med torrschampoo, man blir alltså ren i håret på riktigt? : )

  • 29 April 2015 / 23:05

   Nja, man ser ren ut. 😉 😉 För att slippa tvätta håret för ofta eftersom det sliter bl a.

 3. 28 April 2015 / 12:50

  Har använt Björn Axens i många år, finns det nåt bättre torrschampoo ;)?

  • 29 April 2015 / 23:04

   Det har du rätt i, den är bra om jag minns rätt. Tror jag får söka själv här i bloggen. 😉

 4. 28 April 2015 / 22:45

  Torrschampot från LCC är min favorit men ska bli spännande att se vad du tycker om detta testar just nu schampo och balsam från Davines.

  • 29 April 2015 / 23:03

   Aha, då får du gärna berätta vad du tycker också. .)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.