ANNONS:

I skyltfönstret hos Zara

lord12 lord11
Zara gör mig aldrig besviken – alltid fina kläder. Sen är det inte alltid de passar min kroppstyp, men jag kan njuta av att se fina kläder utan att behöva ha dem på mig. Jag hittade faktiskt två plagg sist jag var hos Zara, i fredags närmare bestämt. Det blev två överdelar i härliga färger och mönster. Fina att använda i vår och sommar. Visar er sen. 😉

Även om det är söndag känns det som måndag här hemma. Jobb kombinerat med vab står på schemat. Jag trodde att de skulle vara friska till imorgon men det är de verkligen inte. Snorigare och hostigare än någonsin. Ingen möjlighet att träna så det får jag skjuta upp ett par dagar. Eller så får jag ta tag i det här med att lägga upp ett pass som går att utföra hemma. Funderar på att beställa hem en kettlebell för att tillföra något nytt och kul till hemmagymmet.

4 Comments

  1. 26 April 2015 / 21:32

    Äntligen ska de öppna här i Uppsala

  2. 27 April 2015 / 07:43

    Åh vilka fina plagg och zara gör inte mig heller besviken 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.