ANNONS:

Torsdagens outfit

dagen2 dagen1
Kryss i taket – tog bilder på dagens outfit. Visserligen snabba sådana med iPhonen, men dock. Klänningen kommer från Sheinside, halsbandet från Nelly, strumpbyxorna från H&M, kappan från La Redoute, sjalen från MQ och skorna från Shoeshibar (finns hos Boozt). Väldigt bekvämt och vardagsaktigt.

Jag känner mig ärligt talat lite trött på köpcentrum just nu, men var iväg en sväng och tog några bilder på fina saker jag hittade. Så det kommer i bloggen de närmaste dagarna.

Imorgon har jag satt av tre timmar för att lägga upp en plan för Bloggagenturen i vår och sommar. Jag har bl. a. anmält mig till årets Internet Discovery Day i Malmö. Jag vill nischa in agenturen ytterligare och ta fram vilken typ av kunder jag helst vill jobba med, välja lämpliga samarbetspartners, förfina affärsmodell och sånt.

10 Comments

 1. 16 April 2015 / 20:58

  Snyggt vännen!
  Älskar randigt, tröttnar då aldrig på det.
  Hoppas allt är bra med dig.
  Stro kram Johanna

  • 16 April 2015 / 21:24

   Tack! Allt är fint, hoppas allt är bra med dig också! 🙂 Kram!

 2. 16 April 2015 / 21:38

  Oh, så snygg klänning. Jag tycker randigt är jättefint.//Eva

 3. 16 April 2015 / 22:12

  Kan instämma. Klänningen var jättefin =)

 4. 17 April 2015 / 03:02

  riktigt snyggt! 🙂 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.